Slik oppdaterer du Kaspersky Small Office Security

Programmet oppdateres automatisk hvis du velger oppdateringsmodusen Automatisk i vinduet for oppdateringsinnstillinger (SikkerhetOppdatering av antivirusdatabaserTidsplan for oppdatering av databaser).

Programmet oppdateres automatisk hvis du installerer en ny versjon av programmet over den forrige. Når du oppdaterer programmet, blir alle innstillingene dine bevart.

Hvis brukeren har satt skanneoppgaver på pause i det øyeblikket oppdateringen kommer, vil programmet tvinge disse oppgavene til å stoppe og kjøre oppdateringen. Aktive skanneoppgaver tvinges ikke til å stoppe.

Installere Kaspersky Small Office Security over Kaspersky Small Office Security 5, 6 eller 7

Følgende typer data vil være utilgjengelige hvis du installerer Kaspersky Small Office Security på en datamaskin der Kaspersky Small Office Security 5, 6 eller 7 allerede er installert:

Hvis du har en gjeldende lisens for en tidligere versjon av Kaspersky Small Office Security, trenger du ikke å aktivere programmet. Installasjonsveiviseren henter automatisk informasjonen om abonnementet for den forrige versjonen av Kaspersky Small Office Security og bruker den under installasjonen av Kaspersky Small Office Security.

Mens du laster ned oppdateringen, sammenligner programmet tidligere og nye versjoner av lisensavtalen for sluttbrukere, erklæringen for Kaspersky Security Network og erklæringen om databehandling for markedsføringsformål. Hvis teksten i avtalene og/eller erklæringene er ikke er identisk, gir programmet deg mulighet til å lese og godta dem en gang til.

Oppgraderingen fra tidligere versjon har visse begrensninger.

Hvis du allerede har opprettet en beholder i Kaspersky Small Office Security 4, konverterer Kaspersky Small Office Security den til et hemmelig hvelv den første gangen du prøver å få tilgang til beholderen. Filene i det hemmelige hvelvet er tilgjengelige når konverteringen er fullført. Det kan ta en god stund å konvertere containere til hemmelige hvelv.

Programmet kan oppgraderes hvis følgende versjoner av Kaspersky Small Office Security er installert på datamaskinen:

Begrensninger for oppgraderinger fra en tidligere versjon av programmet

Oppgradering fra Kaspersky Small Office Security innebærer følgende begrensninger og spesielle hensyn:

Toppen av siden